Controleer Beschikbaarheid

Controleer

RESERVEREN 

Door de huidige coronaregels is reserveren verplicht. Reserveren voor een plek binnen voor het diner is mogelijk vanaf 17.00 uur. 1 van onze medewerkers brengt u naar de door u gereserveerde tafel.

TELEFOON:

0524 – 516251


Voorgerechten

Mandje brood met smeersels 5,75 (1,3,7,10,11)

Carpaccio met rucola, Parmezaan en pesto dressing 13,00 (1,7,10)

Dungesneden Serrano ham met portgelei olijven, zongedroogde tomaatjes en veldsla 12,00 (7,10)

Gemarineerde gamba’s met gerookte zalm en een saus van  mosterdmayonaise 13,50 (2,4,7,10)

Vegan oesterzwamcarpaccio met veldsla en wasabi crème (V) 13,00 (6,10)

Heldere runderbouillon met een roomtopping 6,00 (7,9)

Verse tomatensoep met crème fraîche en croutons (V) 6,00 (1,7)

Trio van mosterdsoep 7,00 (1,7,9,10)

 

 

Hoofdgerechten

Heilbotfilet geserveerd met zwarte pasta en paprikasaus 24,00 (1,3,4,7,9)

Kabeljauwfilet bedekt met een kruim van Serrano ham en geserveerd met mosterdsaus 24,00 (1,4,9,10)

Gegrilde kalfs-ribeye met kruidenbotersaus 26,00 (1,7,9)

Duo: varkensmedaillon en buikspek geserveerd met een
tijm jus 20,00 (1,9)

Gebakken eendenborstfilet  op een bedje van champignon, suikerpeul en minimais 23,00 (1,6)

Gebakken flensjes met spinazie en ricotta kaas (V) 20,00 (1,3,6,7)

Vegan pasta teriyaki (V) 17,50 (1,3,6)

 Alle hoofdgerechten worden geserveerd met warme groenten, salade en bijpassend aardappel garnituur

 

Hunebed Highway menu:

Een speciaal voor u samengesteld 3-gangen diner
voor 37,50

 

Onze afsluiters

Dame blanche 7,00 (1,3,7,8)

Lavendelparfait met een amandelmousse 8,00 (1,3,7,8)

Witte chocomousse met passievruchtensorbetijs 8,00 (1,3,7,8)

Sinaasappelbavarois met vanille-ijs 7,50 (1,3,7,8)

Kaasplateau 12,50 (1,3,7,8,10)

 

 

1=gluten, 2=schaaldieren, 3=eieren, 4=vis, 5=pinda, 6=soja, 7=melk incl. lactose, 8=noten, 9=selderij, 10=mosterd, 11=sesamzaad, 12=zwaveldioxide en sulfiet, 13=lupine, 14=weekdieren

 

 

 

 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief