Controleer Beschikbaarheid

Controleer

Voorgerechten

Broodmandje met smeersels                                                      (1,3,7,10)
Vijf euro en vijvenzeventig cent

Salade tonijn                                                                                  (3,4,10)
Tien euro en vijftig cent

Gerookte zalm met mosterdmayonaise                                    (3,4,10)                                  
Tien euro vijvenzeventig cent

Rode bieten carpaccio geserveerd met  geitenkaas                  (3,7,10)  
Negen euro en vijftig cent

Gerookte rib-eye op een bedje van sla                                        (3,7,10)            
Elf euro vijftig

Bonbon van varkensvlees met aioli en zongedroogde tomaat        (3,10)           
Negen euro en vijvenzeventig cent
 

Soepen

Mosterdsoep                                                                                     (1,7,9,10,11) 
Vijf euro en vijftig cent

Kruidenbouillon                                                                               (9)
Vijf euro en vijftig cent

Uiensoep                                                                                            (9)
Vijf euro en vijftig cent

 

Hoofdgerechten

Zalm en papillotte                                                                            (4,9)
Eenentwintig euro en vijftig cent

Schelvisfilet met een citroensaus                                                  (1,4,7,9)
Negentien euro en vijftig cent

Scholfilet geserveerd met remoulade saus                                  (4,7,10)
Achttien euro en vijftig cent

Gegrilde runderbiefstuk met rode wijn saus                              (1,9)
Vijfentwintig euro en vijftig cent

Varkenshaasmedaillons met honing mosterdsaus                    (1,7,10)
Achttien euro en vijftig cent

Parelhoen met thijmsaus                                                                 (1,9)
Negentien euro en vijftig cent

Schnitzel met gebakken champignons en ui                              (1,3,7)
Achttien euro en vijftig cent
Flensjes met gewokte groente                                                       (1,3,7)
Zestien euro en vijftig cent

Vegetarische pasta                                                                           (1,3,9)
Vijftien euro en vijftig cent

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met warme groente, salade en bijpassend aardappel garnituur

 

Nagerechten

Meloensoepje met een bolletje aardbeisorbet ijs                          (1,7,8)
Zes euro en vijftig cent

Gemarineerde aardbeien met vanille ijs                                         (1,3,7,8)
Acht euro en vijftig cent

Sorbet trio                                                                                              (1,7,8)
Negen euro en vijftig cent

Parfait van peer met chocolade saus                                                (1,3,7,8)
Acht euro en vijftig cent

Muffins met vanille ijs                                                                        (1,3,7,8)
Acht euro en vijftig cent


 

1=gluten, 2=schaaldieren, 3=eieren, 4=vis, 5=pinda, 6=soja, 7=melk incl. lactose, 8=noten, 9=selderij, 10=mosterd, 11=sesamzaad, 12=zwaveldioxide en sulfiet, 13=lupine, 14=weekdieren

 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief