Controleer Beschikbaarheid

Controleer

Voorgerechten

Mandje brood met smeersels 5,75 (1,3,7,10,11)

Carpaccio met rucola, zongedroogde tomaten en pijnboompitjes 9,75 (7,10) 

Salade met Iberico ham en meloen 12,50 (3,7,10)  

Visproeverij: paling, zalmtompouce en een kreeftensoepje 13,50 (1,2,3,4,7,9) 

Gevogelte terrine met pruimencompote 8,75 (3,7,8)

Huisgemaakte groente loempia’s op een bedje van sla (V)  9,75 (1,6,9)

Ossenstaartbouillon 5,50 (9)

Paprikasoep 5,50 (9)

Kreeftensoep “Bisque” 6,00 (2,7,9)
 

Vesting menu

Laat u verrassen door ons nieuwe Vesting menu. Een speciaal voor u samengesteld 3- gangen diner voor 35,00

 

Hoofdgerechten

Schelvisfilet met kreeftensaus 22,50 (2,4,7,9)

Rode mul in de oven gegaard met chimichurri 22,50 (4)

Angus biefstuk met gamba’s en rode portsaus 25,00 (1,2,9)

Varkenshaas met paddenstoelen saus 21,50 (1,3,7)

Coq au vin 18,00 (1)

Gebakken kalfslever met champignons en ui 21,00 (1)

Vegetarische quiche 18,00 (V) (1,3,7)

Paddenstoelen lasagne 18,00 (V) (1,3,7)
 

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met warme groente, salade en bijpassend aardappel garnituur.

 

Plate gerechten

Schnitzel met champignons, spek en ui 17,50 (1,3,7)

Kipsaté met atjar en satésaus 16,50 (1,5,6,7)

Pangasius filet met Hollandaisesaus 15,00 (1,3,4,7)

Geserveerd met frisse groene salade, mayonaise en friet

 

 

Nagerechten

Wentelteefjes van suikerbrood met vanille ijs en een compote van appel, peer en rozijn 6,75 (1,3,7)

Chocoladetaartje met sinaasappelijs en vanillesaus 9,50 (1,3,6,7)

Groene appelparfait en bosvruchten sorbetijs 6,75 (1,3,7)

Gefrituurde banaan met kokosijs 6,75 (1,3,7)

Dame blanche 7,50 (1,3,7)

Kaasplateau 12,00 (1,3,7,8,10)

 

Ons ijs is ambachtelijk gemaakt door IJssalon "La Dolce" in Coevorden.

 

1=gluten, 2=schaaldieren, 3=eieren, 4=vis, 5=pinda, 6=soja, 7=melk incl. lactose, 8=noten, 9=selderij, 10=mosterd, 11=sesamzaad, 12=zwaveldioxide en sulfiet, 13=lupine, 14=weekdieren

 

 

Direct Reserveren

 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief