Controleer Beschikbaarheid

Controleer

Voorgerechten

Mandje brood met smeersels 5,75 (1,3,7,10,11)
Carpaccio met rucola, zongedroogde tomaten en oude kaas 9,75 (7,10)

Coppa di Parma met zoetzure groenten tagliatelle 10,50 (5,8)

Gevogelteproeverij: bouillon, paté, loempia gevuld met eend 11,00 (1,3,7,8)

Zalm tompouce op een bedje van salade 12,00 (4,7,10)

Vegetarische loempia’s met chilisaus (V) 9,75 (1,6,9)

Mosterdsoep 5,50 (1,7,9,10)

Kerriesoep 5,50 (1,9)

Gevogelte bouillon 5,50 (9)

 

Vesting menu

Laat u verrassen door ons nieuwe Vesting menu. Een speciaal voor u samengesteld 3- gangen diner voor 35,00

 

Hoofdgerechten

Zalmfilet met Hollandaise saus 22,50 (4,7)

Kibbeling van pangafilet met ravigotte saus 17,50 (1,3,4,10)

Angus biefstuk met pepersaus 22,50 (1,7,9)

Maiskipfilet omwikkeld met spek, geserveerd met een jus van gerookte knoflook 18,50 (1,9)

Gegrilde varkensentrecote met thijmjus 18,00 (1,9)

Gebakken kalfslever met champignons en ui 21,00 (1)

Vegetarische wrap 18,00 (V) (1,3,7)

Paddenstoelen lasagne 18,00 (V) (1,3,7)

 

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met warme groente, salade en bijpassend aardappel garnituur.

 

Plate gerechten

Schnitzel met champignons en ui 18,00 (1,3,7)

Kipsaté met atjar en satésaus 17,00 (1,5,6,7)

Scholfilet met witte wijn saus 15,00 (1,4,7)

 

Geserveerd met frisse groene salade, mayonaise en friet

 

Nagerechten

Parijse soes met gemarineerde kersen en vanille saus 7,50 (1,3,7)

Sinaasappel panna cotta met een chocolade honingsaus en walnoten 10,00 (1,3,7,8) Banaan royaal 7,50 (1,3,7)

Dessert proeverij 12,50 (1,3,7,8)

Dame blanche 7,50 (1,3,7)

Kaasplateau 12,00 (1,3,7)

 

Ons ijs is ambachtelijk gemaakt door IJssalon "La Dolce" in Coevorden.

 

1=gluten, 2=schaaldieren, 3=eieren, 4=vis, 5=pinda, 6=soja, 7=melk incl. lactose, 8=noten, 9=selderij, 10=mosterd, 11=sesamzaad, 12=zwaveldioxide en sulfiet, 13=lupine, 14=weekdieren

 

 

Direct Reserveren

 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief