Controleer Beschikbaarheid

Controleer

Restaurant - Hotel Talens

U bent de hele dag welkom in ons sfeervolle restaurant. Of u nu afspreekt voor een kopje koffie met een vriend of vriendin, of een zakelijke meeting in Coevorden heeft, de mensen van Hotel Restaurant Talens staan voor u klaar!

 

  tafel Restaurant Talens  fotHotel Talens Restaurant  diner Talens

 

De uitstekende keuken van restaurant Talens is op maandag tot en met vrijdag geopend vanaf 12.00 uur voor de lunch. Zowel op werkdagen als in het weekend kunt u bij ons terecht voor een diner tot negen uur 's avonds. Naast diverse vlees-en visgerechten, bereiden onze koks ook vegetarische gerechten. Bekijk onze à la carte kaart van het seizoen.

Bent u fijn wezen wandelen of fietsen en wilt u zeker weten dat u een mooi plaatsje in ons restaurant krijgt? Reserveer dan uw tafel via de Couverts app of nu meteen hieronder!

 

Direct Reserveren

 

 

Brunch en catering

Met diverse feestdagen organiseren wij een brunch. Op andere momenten kunt u een brunch, lunch of uitgebreide koffietafel bij ons aanvragen. Bijvoorbeeld ter gelegenheid van een verjaardag, familiefeest, jubileum, condoleance of moederdag. Daarnaast kunnen wij op elke gewenste locatie de catering voor u verzorgen.  
Buffet ontbijt restaurant Talens  Ontbijt restaurant Talens   Restaurant Talens

 

Wilt u meer weten? Stuur een e-mail naar info@hoteltalens.nl en wij nemen contact met u op!

 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief