Controleer Beschikbaarheid

Controleer

Hotel Talens heet u van harte welkom!

harry en cora talensWilt u er even een paar daagjes lekker tussenuit? Heerlijk wandelen op het unieke Pieterpad of gewoon genieten van rust, natuur en gezelligheid? Kom dan naar Coevorden en laat u door Cora & Harry Talens en het team van Hotel Talens verrassen. Wij krijgen op ZOOVER een klantwaardering van maar liefst 8,5!

 

Coevorden  ligt in de driehoek Hoogeveen, Hardenberg en Emmen. Ons hotel, dat 31 kamers en een gezellig restaurant heeft, is zowel per auto als per trein makkelijk bereikbaar. Hotel Talens ligt op steenworp afstand van het Arriva-station in Coevorden en het centrum. Plopsland ligt op 5 minuten rijden afstand, Slagharen op 10 minuutjes en Wildlife Zoo Emmen op een kwartiertje! Bij binnenkomst wordt u gastvrij ontvangen en heeft u direct bereik met gratis WiFi.  Op ons naastgelegen eigen parkeerterrein kunt u bovendien gratis parkeren.

Nieuwsgierig naar onze huidige acties, het Pieterpad-, Plopsaland-, Wildlife Zoo Emmen- of Slagharenarrangement  of onze agenda? Bekijk het hier!

 

 

Onze arrangementen

Winterarrangement Winterarrangement

Ook zo’n behoefte om er even tussenuit te gaan deze winter? Hotel Talens heeft een warm winter arrangement voor u samengesteld.

Verjaardagsarrangement Verjaardagsarrangement

Maak dit jaar van uw verjaardag een onvergetelijke belevenis. Hotel Talens heeft een geweldig verjaardagsarrangement voor u samengesteld.

Pieterpad 2-daags arrangement Pieterpad 2-daags arrangement

Ooit van het Pieterpad gehoord? Het Pieterpad voert van Pieterburen in Noord Groningen naar de Sint-Pietersberg in Zuid Limburg en is daarmee de langste aaneengesloten wandelroute…

Onze faciliteiten

Hotelkamers

Overnachten met ontbijt

Airco

Verfrissend, ook tijdens de warme zomerdagen

Restaurant

Heerlijk eten van onze Frans/Nederlands kaart

Gratis WIFI

Altijd online in het gehele hotel

Meld u aan voor onze nieuwsbrief