Controleer Beschikbaarheid

Controleer

Hotel Talens heet u van harte welkom!

harry en cora talensWilt u er even een paar daagjes lekker tussenuit? Heerlijk wandelen op het unieke Pieterpad of gewoon genieten van rust, natuur en gezelligheid? Kom dan naar Coevorden en laat u door Cora & Harry Talens en het team van Hotel Talens verrassen. Wij krijgen op ZOOVER een klantwaardering van maar liefst 8,5!

 

Coevorden  ligt in de driehoek Hoogeveen, Hardenberg en Emmen. Ons hotel, dat 31 kamers en een gezellig restaurant heeft, is zowel per auto als per trein makkelijk bereikbaar. Hotel Talens ligt op steenworp afstand van het Arriva-station in Coevorden en het centrum. Bij binnenkomst wordt u gastvrij ontvangen en heeft u direct bereik met gratis WiFi.  Op ons naastgelegen eigen parkeerterrein kunt u bovendien gratis parkeren. .

Nieuwsgierig naar onze huidige acties, het Pieterpad-, Plopsaland- of Slagharenarrangement  en/of onze agenda? Bekijk het hier!

 

 

Onze arrangementen

Pieterpad 2-daags arrangement Pieterpad 2-daags arrangement

Ooit van het Pieterpad gehoord? Het Pieterpad voert van Pieterburen in Noord Groningen naar de Sint-Pietersberg in Zuid Limburg en is daarmee de langste aaneengesloten wandelroute…

Pieterpad 3-daags Arrangement Pieterpad 3-daags Arrangement

Uw bed aan het Pieterpad... De langste aaneengesloten wandelroute van Nederland ligt op loopafstand van Hotel Talens. Van Pieterburen in Noord-Groningen naar de Sint-Petersberg in…

Wandelvakantie Wandelvakantie

Houdt u van wandelen? Van lekker sjouwen over bospaden, doorstappen langs prachtige weilanden of slenteren langs leuke vennetjes?

Onze faciliteiten

Hotelkamers

Overnachten met ontbijt

Airco

Verfrissend, ook tijdens de warme zomerdagen

Restaurant

Heerlijk eten van onze Frans/Nederlands kaart

Gratis WIFI

Altijd online in het gehele hotel

Meld u aan voor onze nieuwsbrief